Wie zijn wij?

Ons gezinnetje bestaat uit 1 papa (Walter °01/1977), 1 mama (Kim °09/1978) en 2 deugnietjes (Emma °12/2006 en Ferre °05/2011).

Ik ben in 2000 Walter gevolgd tot in  Neeroeteren (Limburg), daar hebben we een huisje gebouwd. Daarvoor heb ik de straten in Kinrooi (Limburg) onveilig gemaakt.

 1. Angsten….
  ik behandel angsten door te vragen of het een plaatje, een geluid, een gevoel en/of het een gedachte is.
  Vaak hebben mensen, alle leeftijden dus ook kleine kinderen, een plaatje. Vraag naar het engste detail van dat plaatje en laat het veranderen in dat plaatje,
  Voorbeeld: een enge hond, die enge kop, die enge bek, die enge tanden, die scherpe tanden…dat is dan het engste detail. Dus doorvragen wat het ellerengste is in dat plaatje wat ze meteen zien bij die enge hond.
  Vraag wat ze met die scherpe tanden willen doen (laat zelf de oplossing verzinnen!) en zeg: doe maar.
  Het eigen plaatje zal veranderen en de emotie neutraal worden. Ook kan de hond nog gek aangekleed worden en dan wordt het helemaal een grappig plaatje..
  Probeer maar eens uit!

 2. Ik las vandaag dat je sommige berichtjes achter een wachtwoord zult plaatsen (heel begrijpelijk). Ik hoef niet per se mee te lezen (voel me dan een beetje een voyeur bij heel persoonlijke dingen van iemand die ik eigenlijk alleen via de blogwereld en dus virtueel ken), maar ik wil je wel alle succes wensen bij project mini Koch!

 3. Beste

  We willen u graag uitnodigen voor een pre-opening voor een exclusieve pop-up store van ‘goed speelgoed’, echter beschikken we niet over uw e-mail adres.
  Indien u interesse hebt, is het dan mogelijk uw e-mail adres door te geven zodat we u de uitnodiging kunnen bezorgen.
  Voor alvast wat meer informatie, kan u altijd een kijkje nemen op onze facebook pagina: http://www.facebook.com/PopCornPopUpStore

  Met vriendelijke groeten
  Het ideefiks team.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s