Wachtwoord

Ik weet dat het normaal is dat op een open forum er altijd mensen zijn die meelezen, terwijl je dat liever niet hebt.

Ik ben al altijd heel voorzichtig wat ik erop zet. Maar bij een paar postjes weet ik liever wie er meeleest en wie niet.

Dus daarom gebruik ik vanaf nu (voor een aantal postjes) een wachtwoord. Als je graag het wachtwoord wil, kan je hier een berichtje nalaten of een mailtje sturen naar kimblogt@hotmail.com, ik stuur je dan het wachtwoord toe.

Het wijzigt in principe ook nooit. En iedereen die hier langs komt mag het gewoon hebben hoor, ik wil nu van sommige dingen geen geheim maken, ik wil alleen een beetje controleren wie bepaalde dingen mag lezen en (belangrijker) niet mag lezen…

Dus gewoon vragen, en dan krijg je het toegestuurd.

 1. Hoi, ik kom hier via de ultieme mama’s blog en lees dat je een dochtertje van dec 2006 hebt. Mijn dochter is ook van dec 2006 en het toeval is ook dat wij ook alweer een tijdje bezig zijn om proberen zwanger te raken van een 2e…..hopelijk vind je het niet erg als ik hier af en toe kom buurten?

  Groetjes Scallie
  ps:op mijn blog weet trouwens niemand dat ik weer aan het proberen ben om zwanger te raken, dus liever niks erover schrijven aub…

 2. Ik wil ook wel graag meelezen , want ik ben wel heel nieuwsgiierig aangelegd. Maar kom daar gewoon ook eerlijk voor uit, daar is niks mis mee, toch?

 3. Hoi Griet,

  je hebt geen email adres achter gelaten, dus nu kan ik je niet het paswoord toesturen…

  Groetjes Kim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s