De onthulling van het geslacht

Ik had jullie toch beloofd dat we deze keer het geslacht van onze buikbewoner zouden prijs geven.

Ondertussen weten de meeste mensen in onze naaste omgeving het geslacht al.

En hebben we gisteren nog eens een bevestiging gekregen van de gyneacoloog. Dus, is het tijd om het op de blog te smijten.

Emma krijgt een ………………. broertje!

We zijn er super content mee. Ikzelf zou het vooral voor Emma ook wel tof gevonden hebben om een 2e meisje te krijgen. Maar voor mezelf, en zeker voor Walter vind ik het super dat we nu een zoontje krijgen, Walter is dan ook super content. En 1 van ieder is de koningswens, zoals zo velen zeggen.

En het allerbelangrijkste, gisteren was hij helemaal goed gekeurd, hij is uitvoerig nagekeken door de dr. en alles was dik in orde.

Hij is ook een heel bewegelijke buikbewoner, meer precies dan Emma. Ik voel hem nu ook al een tijdje iedere dag een aantal keren… Zalig gewoon, daar heb ik lang naar uit gekeken. Dat de komende 18 weken nu maar eens wat langzamer gaan, want het gaat me veel te snel…

Advertenties

  1. ‘k Ben nog altijd superblij in jullie plaats. Probeer ten volle te genieten van de zwangerschap want ‘k zal inderdaad veel te vlug voorbij zijn.

  2. Dan had ik verkeerd gegokt. Inderdaad jongens zijn super en (vind ik zelf) gemakkelijker dan meisjes. Nu Hanne er is vind ik dat Niels eigenlijk toch echt wel een makkelijke baby en peuter was…
    Geniet nog van je zwangerschap!

  3. Och zalig! Een dochter en zoontje is fantastisch leuk, maar ik kan dan ook niet vergelijken met een andere gezinssamenstelling.
    Amai, ook benieuwd naar de naam eigenlijk 🙂

  4. Proficiat met je koningswens. Ik moet zeggen ik bemerk duidelijk het verschil tussen een meisje en een jongen. Yuna is voorzichtiger en denkt meer na voor ze iets doet. Tjorbe daar en tegen die zet zijn verstand op nul en doet maar zonder aan de gevolgen te denken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s