Dank jullie wel allemaal

Dank je wel voor de vele felicitaties. Blij te zien dat jullie de weg nog gevonden hebben na zo’n lange stilte hier.

Ik vrees wel dat de volgende maanden de postjes veel over het zelfde zullen gaan, jullie weze dus gewaarschuwd hé. Ik kan jullie nu wel al beloven dat we het geslacht niet geheim gaan houden deze keer. Aangezien we van plan zijn om Emma naar alle echo’s mee te nemen, en we het geslacht per sé willen weten, gaat het wat moeilijk zijn om het allemaal geheim te houden hé.

De grote zus is natuurlijk ook apetrots en verteld tegen iedereen die het wil horen dat er een baby bij mama in de buik zit. Als we haar trouwens vragen of ze liever een broertje of een zusje wil, dan antwoord ze altijd een baby… Dus dat zal normaal gezien wel goed zitten dan hé.

Maar eerst wil ik die 12 weken doorspartelen en een goeie 12 weken echo zien. Pas dan zal ik echt een beetje gerust zijn, de schrik zit er natuurlijk nog behoorlijk in dat het toch nog zou misgaan. Aangezien we ook beseffen dat dit een lot uit de loterij is, en dat we dit waarschijnlijk geen tweede keer klaar krijgen.

  1. O O O! Wat een heerlijk nieuws! Ik wens je een heerlijke, zorgeloze zwangerschap en uiteraard een prachtig gezond zusje of broertje voor Emma.
    Sjonge, niet te geloven…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s