3 jaar

Morgen wordt ons kleine aapje al 3 jaar. Vandaag was haar verjaardagsfeestje.

s’Morgens heeft ze van mij en Walter haar winkeltje al gekregen. Dat hebben we dus zelf gemaakt van een oud nachtkastje in combinatie met een keukentje van het andere nachtkastje. Ze was er heel blij mee, en begon meteen haar winkelwaar te scannen, en dingen om te roepen via de microfoon. Geweldig om te zien hoe het winkeltje haar beviel.

Verder heeft ze nog cadeautjes uitgepakt: van ons heeft ze nog een pony huis van my little pony gekregen, moeke had voor haar een scooter van my little pony op afstandsbediening bij en een kleurboek, en van Roel en Hilde kreeg ze een fietsstoeltje voor haar babypopje en een paar heel mooie (hoe kan het ook anders) roze sneeuwbotten. En ze hadden die middag ook nog de laatste slee kunnen bemachtigen in de speelgoedwinkel. Verder werd er ge-aperitiefd, gesmuld van het wokken (Emma frietjes met een frikandel) en werd haar prinsessencake opgegeten. Ze heeft met volle teugen genoten van het feestje.

s’Avonds toen ik haar in bed stopte zei ze toch “Emma is blij, mama”. En daar doet ge het dus voor hé…

  1. Dikke proficiat voor jullie grote meid! En het is echt geweldig mooi en tof, die combinatie van keukentje en winkeltje. Chapeau!

  2. Ik ben hopeloos achter met het lezen van jullie blog maar hierbij dus alsnog een heel gelukkige verjaardag aan jullie prinsesje gewenst!!
    Ook een te late vrolijke Kerst maar wel al een vrij vroeg Gelukkig Nieuwjaar!
    Ik hoop dat in 2010 jullie hartewens in vervulling mag gaan!
    Ik zou ook nog willen zeggen dat ik jullie keukentje en winkeltje PRACHTIG vind! Echt ongelooflijk wat jullie van twee nachtkastjes gemaakt hebben.

  3. Oei, vééééél te laat, maar toch nog een heel gelukkige verjaardag voor Emma. En voor jullie allemaal de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Mogen al jullie dromen uitkomen in 2010!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s