Stil

Het is hier behoorlijk stil. Ik weet het…

Er is zo veel gaande op mijn werk, dingen die mij heel erg rechtstreeks treffen, dingen waar ik helemaal niet gelukkig mee ben. Daardoor hangen er zoveel spanningen dat het gewoon niet meer plezant is, en waardoor er bij mij en bij mijn collega’s al eens uitbarstingen zijn, waar ik dan ook weer niet gelukkig mee ben.
Collega’s gaan weg, collega’s komen er bij… Uren, veel uren, gaan weg, en werk, veel werk, komt er bij… Er zijn ook voordelen aan de situatie, maar nu is het even moeilijk om die voordelen te zien.

Dan ben ik ook nog bezig met ons kleine projectje.

2009-10-31_1

En ik ben ook nog bezig met een projectje voor ons poppemieke. Hier langs staat een voor-foto. Let niet op de rotzooi, want het is Walter zijn werkhuis waar de nachtkastjes stonden, en daar moei ik me dus niet qua opruimen en poetsen. Er zijn twee van die nachtkastjes in het spel. Ik ben al een heel eind gevorderd met het projectje, en het ziet er allemaal fantastisch uit moet ik zelf zeggen. Ik ben er helemaal weg van!

Maar nu weet u dus waarom het hier zo doods is. Ik hoop dat ik zeer snel terug wat rust vind om hier wat meer te komen schrijven.

  1. De blog-boog kan niet altijd gespannen staan he! Ik herken de periodische stiltes heel goed.

    Ik ben wel benieuwd naar de evolutie van alle projectjes 😉

  2. Ik miste je al! 😉 Breng dan maar eerst je projecten tot een goed einde. Hier is het trouwens een gewoon speelgoedkeukentje geworden dat de sint gaat brengen…

  3. Ja, meestal is dat zo: hoe stiller het op de blog is, hoe drukker het is in het echte leven! Niks van aantrekken, die andere projectjes vergen waarschijnlijk al genoeg energie!

  4. Soms hebben echte projectjes voorrang op blogprojectjes!

    Hopelijk klaart het op het werk ook wat uit, want dat lijkt me echt niet fijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s