Weekendje Zee

Het laatste weekend van september zijn we een weekendje naar de zee geweest. Het weer was prachtig, zelfs op het zomerse af. Het gezelschap was goed en gezellig en Emma was super braaf! We hadden een heel mooie bungalow geboekt bij Sunparks. Het was een lakeside, en hij lag dus letterlijk aan het meer. Daardoor kon Emma fijn samen met Roel de eentjes voeren vanop ons balkonnetje.

We zijn zaterdag ook naar het boudewijnpark geweest. Waar Emma zich een kriek heeft gelachen met de fratsen van de zeeleeuw die een ganse show opvoerde, ze heeft geklapt voor de dolfijnen die heel hoog in de lucht sprongen en ze heeft gelachen van plezier in de mini slingerboot. Ze had kriebeltjes in de buik, en was zeer blij, alle twee naar eigen zeggen. Ze is er dan ook 5 keren in geweest.

Verder heeft ze nog op de 2 paardjesmolens gezeten, met moeke in de dolfijntjes geweest, met moeke en vake in de auto’s gereden, zich uitgeleefd op de verschillende speeltuintjes, met ons allemaal in de misissippi boot gevaren en een lekker ijsje gesmuld.

Zee sept 2009

Eén reactie

  1. Hallo,

    Leuke blog; leuk geschreven en mooie foto’s!
    Ik heb een vraagje: hoe krijg je die randjes om je foto’s???
    Ik hoop dat je mij kunt helpen.

    Groetjes Daisy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s