Eerste schooldag

Ik denk dat er veel blog’s in blogland verschijnen vandaag met deze titel.

Maar hier is het (gelukkig) allemaal heel vlot verlopen. Deze nacht heeft ze wel van 3u tot 4u gespookt. Dat is al heel lang geleden dat ze dat nog gedaan heeft, en uitgerekend deze nacht, net als ik wil dat ze goed uitgerust is, doet ze dat nog eens. Of het te maken had met het vroege uur dat ze in bed zat (19u), of toch een beetje spanning overgenomen van ons. Ik weet het niet goed.

Deze morgen was ze dan ook even heel slecht gezind toen we haar om 7u30 gingen wakker maken. Maar 10 minuutjes later besefte ze dat ze vandaag naar school mocht, en er ook mocht blijven. Dus de bui was snel over.

Bij het naar binnen gaan van haar klasje werd ze verwelkomd door de juf. En begon ze eigenlijk meteen te spelen. Toen de juf ons had laten zien waar ze haar boekentasje en haar jasje kon hangen hebben we haar een dikke kus gegeven en zijn we snel vertrokken. Ze heeft ons nog met een grote smile uitgewuifd aan het raam, en is terug beginnen spelen. Ze had er dus totaal geen moeite mee. Gelukkig maar. Het hielp ook wel dat er (nog) geen enkel kindje aan het wenen was toen we daar kwamen.

En nu is onze kleine meid weer een klein beetje minder klein…

Eerste schooldag

  1. Fijn dat het afscheid zo vlot is verlopen. Wat een flinke meid! Ze ziet er ook helemaal ‘klaar voor de school’ uit op de foto’s. Zo fier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s