Efteling

Vandaag zijn we naar de Efteling getrokken. Toen we om 11u aankwamen regende het wel enorm hard. Dat was even een domper. Maar we hebben Emma snel een regencape gekocht in de Eftelingwinkel die ze gewoon geweldig vond. Ze noemde het haar prinsessencape. 

We zijn daarop maar meteen naar de fata morgana getrokken aangezien die binnen is. Toen we daar eenmaal uit kwamen was het zo goed als gestopt met regenen. En daarna hebben we gelukkig geen drup regen meer gezien.

Emma heeft zich rot geammuzeerd. We zijn overal waar ze in mocht in geweest en ook het sprookjesbos vond ze geweldig! Haar grootste favouriet was de droomvlucht. Wat ook mijn grootste favouriet sinds jaren is. Wat me het aangenaamste is opgevallen aan de efteling, is het enorm vriendelijk en bekwaam personeel. Die verdienen echt een pluim!

We hebben er tot 20u rond gelopen, en toen hadden we pas alles gedaan wat we wilden doen. In de auto is Emma vrij snel als een blok in slaap gevallen. Toen we om 21u15 thuis kwamen was ze helemaal niet goed gezind (understatement van de eeuw). We hebben haar snel een flesje gegeven, en daarna onder luid gehuil in haar pyjama gehesen en snel in haar bedje gestopt. Ze was wel super moe, maar ze (en wij ook) heeft wel een super tof dagje gehad in de Efteling. Daar zien ze ons volgend jaar zeker terug!

Efteling

  1. Iedereen is er zo enthousiast over dat we toch ook eens moeten gaan.
    Volgend jaar rond Pasen ofzo, als Marie wat ouder is.

    Ik vind dat Emma op korte tijd zo ‘groot’ geworden is seg!

  2. Wij gingen vorige week naar de Efteling. Dit is toch wel het mooiste pretpark dat er is (niet dat ik er veel ken). Eén dag vond ik wel een beetje weinig. En dan hebben wij al die dingen waarbij je lang moest aanschuiven nog niet gedaan. Die schommelboot en de grote achtbaan hebben wij bijvoorbeeld niet eens gezien. Maar met een baby erbij ligt het tempo natuurlijk wel wat lager. Grote Pruts heeft ook de hele rit naar huis uitgeteld liggen slapen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s