Vakantie aan Zee

Eindelijk heb ik de tijd gevonden om een klein verslag te schrijven van onze vakantie aan zee. Maandag zijn we rond 17u30 toegekomen in ons huisje. We hebben snel de auto uitgeladen en wat gegeten.

Na het eten zijn we nog even het park gaan verkennen en Emma had natuurlijk het speeltuintje onmiddelijk in de gaten. Daar heeft ze zich even uitgeleefd, en toen was het tijd om haar bedje te gaan opzoeken. Ze was ook meteen vertrokken naar dromenland.

Dinsdagmorgen zijn we eerst de binnenspeeltuin ingedoken, en na het eten is Emma heel even gaan rusten. Na haar dutje zijn we met de fiets naar het strand getrokken. Het was prachtig weer en we hebben zalig gespeeld, gezwommen in de zee… Het was echt zalig! s’Avonds hebben we lekker buiten gegeten, en na een ommetje over het park was het weer bedtijd voor Emma.

Woensdagmorgen zijn we met de fiets tot in De Haan centrum gereden en hebben we een mooi vliegertje gekocht voor Emma. Er stond genoeg wind om hem uit te proberen. We hebben fijn wat gewandeld, gevliegerd, pootje gebaad, naar de garnaalvissers gekeken. En Emma heeft zich dan ook nog een breuk geammuzeerd met haar pogingen om de meeuwen  te vangen.

Het was al een stuk in de namiddag toen we terug in ons huisje waren. Na het eten begon het wat te betrekken en vielen er wat druppels. Toen zijn we het suptropisch zwembad maar ingedoken. Na het avondeten hebben we er een rustig avondje van gemaakt.

Donderdagmorgen zijn we nog even met Emma nog even naar de binnenspeeltuin geweest. Na het middageten hebben we haar nog een klein middagdutje laten doen. En na de middag zijn we met de tram naar Blanckenberge gegaan. Het weer was prachtig. We hebben wat over de dijk gewandeld, een ijsje gegeten, wat op het strand gespeeld. Het was al weer avond toen we met de tram terug reden. Na het avondeten zijn we al alles beginnen inpakken, want het was de laatste avond.

Vrijdagmorgen zijn we na het uitchecken nog even gaan zwemmen, en na een korte picknick zijn we terug naar huis gereden. De terugreis is heel vlot gegaan, op 2u en een kwartier waren we thuis. En Emma heeft er 2u van geslapen.

Helaas is de midweek opgevlogen, gelukkig gaan we in september nog eens terug…

zee 2009

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s