Wenkbrauwen

Ik heb dus geen wenkbrauwen, of het is te zeggen, ze zijn zo wit dat je ze gewoon niet ziet. Ik heb ze al ooit laten kleuren bij de schoonheidsspecialiste, en dat was ook wel mooi, maar ik heb gewoon geen zin om daar mijne zaterdagvoormiddag aan op te offeren.

Nu was ik vandaag bij de kapster, en er was een meisje die haar wenkbrauwen liet kleuren bij de kapster. Hola dacht ik, dat ga ik ook doen, nu zit ik hier toch.

Daar had ik al heel snel spijt van. Het was toch heel anders dan bij de schoonheidsspecialiste, veel te donker om te beginnen. Maar de schoonheidsspecialiste werkt ook natuurlijk altijd eerst mijn wenkbrauwen netjes bij en dat was nu natuurlijk ook niet gebeurd.

Het trok echt op niks. Dus heb ik er een beetje javel op gesmeerd om het toch maar wat lichter te krijgen, maar ik vrees dat ik gewoon zal moeten wachten tot het eraf gesleten is.

  1. Ik lig zowaar van m’n stoel… Sorry, maar eigenlijk is het wel om te lachen!!!!
    Je gaat het hele w’kend binnen moeten blijven en genieten van je nieuwe salon!

    Good luck, als ik boodschappen voor u moet gaan doen, ge laat het maar weten!

  2. Ah, als je het dan toch aanbied…

    Nee grapje, de mensen die me kennen (zoals op ’t werk) bekijken me wel even vreemd, maar ze zien niet goed, waar het rare zit in mijn gezicht 😉

  3. Er bestaat toch een speciaal wenkbrauw-potlood waarmee je je haartjes (lichtjes) kan bijkleuren? Nog nooit geprobeerd?

  4. Zo’n podlood heb ik inderdaad al ooit geprobeerd. Maar dat zag er dan ook altijd heel vreemd uit. Ik vrees dat ik me er gewoon bij moet neerleggen dat ik zonder wenkbrauwen door het leven moet…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s