Verslagje Zee-Plopsaland

Ik ben er eindelijk toe gekomen om ons verslag van ’t weekend af te maken. Het was dus echt fantastisch, en ik had er ook echt buikpijn van toen het langs was.

Vrijdagmorgen heb ik me bezig gehouden met de koffer te maken en alles bijeen te zoeken. Toen Walter om 12u terug was van het werk hebben we nog rap warm gegeten. En daarna heeft hij alles ingeladen. Om 13u waren we op weg naar Antwerpen om Linda en haar gezin op te pikken.

Om 14u15 zijn we in Antwerpen aangekomen waar we meteen onze beentjes weer onder de tafel mochten schuiven voor een boterhammetje. Iets na 15u zijn we dan vertrokken richting kust.

Helaas hebben we vanaf iets na Gent 1.5u file gehad. Emma had wel gelukkig van Antwerpen tot een stuk in de file geslapen. Maar we hebben haar toch nog een goed uur moeten entertainen. Maar ze is super braaf geweest, ze heeft zelfs geen enkele keer gezeurd.

Om 18u zijn we aangekomen in Sunparcs. Waarna we meteen onze huisjes zijn gaan inspecteren en even later hebben we allemaal samen gezellig een boterhammetje gegeten. Na het eten zijn we nog een uurtje gaan wandelen op het park, maar toen begon de lucht toch toe te trekken en zijn we maar snel terug naar huis gegaan.

Nadat de kindjes in bed lagen (veel te laat, pas om 21u30) zijn we nog gaan pintelieren bij de buren. Om half 2 zochten we ons bedje op. Om, rond 5 uur, wakker gebeld te worden door de buren. Stef, het zoontje van Linda en Yves, was uit bed gevallen en heel hard met zijn oor op het nachtkastje gevallen en ze moesten er mee naar de spoed. Walter is dan bij Yves en Linda in het bed gaan liggen omdat de andere twee kindjes natuurlijk niet alleen konden blijven. Gelukkig waren ze snel terug en om iets na 6 kroop Walter al weer terug bij mij in bed.

Om 8u30 werden we wakker gemaakt door een vrolijke Emma die dus door al het nachtelijk tumult heen had geslapen. Het regende wel pijpestelen toen we opstonden. Maar tegen dat we om 10u15 in Plopsaland aankwamen was het gestopt. We hebben tegen de middag nog 1 forse bui gehad toen we net binnen gingen bij het plopbos. En toen we buiten kwamen was het weer gestopt. Alle geluk van de wereld dus.

Plopsaland was in een woord fantastisch! Emma had op voorhand al de hele tijd gezegd dat ze bumba een handje zou gaan geven. Maar ik wilde het nog wel eens zien als er een levensgrote bumbo voor haar zou staan of ze het dan nog zou doen. En bij het binnen komen zag ze meteen bumbaloo staan, en ze wilde dus naar hem toe. Toen wij aan de beurt waren glunderde ze, en gaf ze bumbaloo meteen een handje. Ze was dolgelukkig!

De attracties zelf vond ze ook geweldig. De echte wilde dingen daar mocht ze wel nog niet in. Maar tegen dat we overal in waren geweest waarin ze mocht was de dag al voorbij, dus dat misten we niet echt.

Om 15u waren we ook naar een bumba show gaan kijken en dat vond ik nog het mooiste moment van de dag. Dat gezichtje heeft de hele tijd gestraald van plezier, ze heeft mee gezongen, geklapt, gedanst, ze genoot met volle teugen!

Om half zes hadden we alles 1 keer gehad en zijn we nog snel een keertje in het plop bos geweest, omdat alle 4 de kindjes dat zo tof vonden. Daarna heeft ze zich nog een knuffeltje mogen uitkiezen (ze ging voor kabouter kwebbel) en toen was het tijd om naar huis te gaan.

Ze heeft het dus zonder 1 keer te zeuren uitgehouden de hele dag zonder middagdutje! Ik was apetrots op haar. Ze is in de auto wel als een blok in slaap gevallen. Op het park aangekomen heb ik haar nog heel even laten verder slapen. Maar toen ik ze uiteindelijk wakker maakte was ze toch ook meteen weer goed gezind.

Die avond zijn we wel allemaal op tijd gaan slapen. Want iedereen was bekaf! Ze heeft dan weer netjes geslapen tot 8u.

Zondagmorgen was het bewolkt maar droog. En dus zijn we met de auto naar de zee gereden. Daar hebben we de kinderen wat laten ravotten op het strand. Om 12u zijn we lekker op de dijk wat gaan eten.

Na het eten zijn we nog een uurtje de binnenspeeltuin van Sunparcs ingedoken. En na een ijsje was het weekendje om en hoog tijd om naar huis te vertrekken. Om 15u waren we op weg naar huis en gelukkig stopten we thuis om 17u30 op de oprit.

Het weekendje was fantastisch, Emma was meer dan fantastisch! Ze is zo braaf geweest, dat is niet te geloven (niet dat ze anders stout is hoor). Zeker voor herhaling vatbaar dus.

 Plopsaland

 

 zee

  

Nog een paar foto’s die de fotograaf van dienst heeft gemaakt. (Merci Yves!)plopsaland-zee

 1. Een tip voor lange autoritten een draagbare dvd speler. Yuna stil en als ze in slaap is gevallen kijkt mama naar een film in de auto.

 2. Klinkt als een fantastisch geslaagd weekend! En leuk om je eens te zien op de foto! (Alle, ik veronderstel toch dat jij dat bent…) 🙂

 3. Wat een prachtige foto’s! Mooi gezinnetje heb jij! Die foto is er echt eentje om te laten vergroten en op te hangen!
  En het klonk geweldig, dat weekend: je ziet het ook aan jullie gezichten.
  En inderdaad, leuk om je eens op foto te zien:)

 4. Je merkt het aan je verslagje dat het een fantastisch weekend was! Kan ook niet anders: je meid een volledig weekend zien genieten en gelukkig zijn, veel meer moet een mens niet hebben eh. Super!

  En die foto van jullie drietjes is inderdaad heel mooi.

 5. Dat ben ik inderdaad op de foto, een beetje volgens de verwachtingen? Of hadden jullie je me helemaal anders ingebeeld? Ondertussen heb ik mijn haren weer drastisch anders 😉

  Ik was ook heel aangenaam verrast van de foto. Hij is dan ook wel genomen door iemand
  met kennis van zaken hé. Ik zou hem wel willen uitvergroten. Maar Yves heeft hem niet meer onbewerkt, en ik vind het een beetje spijtig dat Emma er met een muts op staat.

  Ik denk dat we misschien toch wel eens bij een professionele fotograag moeten langs gaan voor een groepsfoto…

 6. Wauw, een handje gegeven aan bumbaloo. Ik denk dat Liv jaloers zou zijn (volgens mij is ze verliefd op bumba, ’t eerste woord dat eruit komt is … bumba)

 7. Klinkt superleuk! En jouw dochter is stoerder als die van mij, die hadden schrik van de echte bumba en co. Bij de plopshow ben ik zelfs buiten moeten gaan met Amelie, omdat bumbaloo met een hamer op het hoofd van de circusdirecteur slaat :p (vorig jaar was dat)

  Maar plopsaland is toch wel favo bij die kleintjes he.

 8. Mooie foto’s en zo te zien hebben jullie er met volle teugen van genoten. Zal deugd gedaan hebben na de stress van de laatste maanden.

 9. Dat ziet er inderdaad uit als een fantastisch w’kend!! Wij wachten nog een jaartje om er naartoe te gaan.
  Over je foto: je ziet er inderdaad toch wel uit zoals ik verwacht had. haha ;o)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s