Misteries van het leven

Gisterenhadden we afgesproken dat we naar het Gaiapark in Kerkrade zouden gaan. Het is ongeveer 45min rijden voor ons. En we hadden nog vrijkaartjes die geldig waren tot eind januari.

Normaal valt Emma onmiddelijk in slaap in de auto als het tijd is voor haar middagdutje. En als ze dan een klein uurtje heeft geslapen, dan kan ze er op zich weer tegen voor een keertje. Zo hebben we het van de zomer ook gedaan toen we naar Planckendael zijn geweest.

Maar deze keer wilde madam dus niet in slaap vallen, en een 10-tal minuutjes voor we daar waren viel ze in slaap, en meteen toen we de parking opreden werd ze weer wakker. Geen oog dichtgedaan dus. Ze voelde ook een beetje warm aan toen we uitstapten.

Maar goed, we waren nu toch daar. We hebben haar heel goed ingepakt in de buggy, we hadden ons gelukkig wel voorzien op heel koud weer. Welgeteld 15 min ging het goed. En heeft ze vanuit de buggy naar de beestjes gekeken. Maar toen ik even later even naar de wc ging was ze heel hard aan het wenen toen ik terug kwam. En ze is ook niet meer opgehouden.

We hebben nog een half uurtje lang de boel proberen te redden, maar er was geen redden meer aan, en we zijn dus maar naar huis vertrokken. Nog voor we de parking af waren lag ze al te slapen. Ze was dus doodop en ellendig.

Thuis gekomen werd ze weer wakker, maar ze wilde niks anders doen dan op de zetel liggen en was enorm huilerig en had ook koorts. Om 18u begon ze zelf al weer achter haar bedje te vragen. Maar aangezien ze van s’middag niks meer gegeten had wilde ik toch eerst iets in haar maagje hebben voordat ze ging slapen.

Tegen half acht hebben we ze dan in bedje gestoken met een poepsnoep, toen weende ze echt omdat ze wou gaan slapen ocharme. Ze heeft uiteindelijk geslapen tot 8u s’morgens, en alles was over. Ze was terug vrolijk, geen koorts meer…

Geen idee wat dat nu geweest is. Oververmoeid zou je zo denken, maar op uitzondering van kerstavond en kerstdag heeft ze haar normale uren geslapen. Een tandje? Maar is dat dan zo snel over? Een echt misterie dus.

Eén reactie

  1. vriendinnetje van Isla maakt ook koorts als ze heel moe is, en dat kan al van 1 slechte nacht ofzo…
    gelukkig dat het weer voorbij is!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s