Bij de Sint op schoot

Onze stoere meid heeft het gewoon gedaan. Ze heeft als enige 2-jarige niet geweend en op de schoot van de Sint gezeten. Ik moet toegeven dat ik best trots was op haar…

De Sint kwam gisterenmiddag op bezoek bij Scana-Noliko (Walter zijn werk). Het was best een gezellig feestje. Eerst werden de kindjes geëntertaind door een zwarte piet. En daarna kwam de Sint er bij. Kortom, echt een dik uur een heuse Sinterklaasshow, ze hadden er echt iets moois van gemaakt.

Tot Emma’s grote vreugde was ook haar beste vriendinnetje Maud (ook een opvangkindje van Alida) daar. Blijkbaar werkt de papa van Maud ook op Scana-Noliko. Ze heeft de hele tijd rondgecrossd en geknuffeld met Maud. Het was echt geweldig om te zien!

Na de show werden alle kindjes per geslacht en per jaar afgeroepen om bij de Sint te komen. De kindjes geboren in 2006 (de 2-jarigen) waren de jongsten. Ze mochten dan ook beginnen. Emma ging heel stoer naar voren met papa. Ze waren ongeveer met een 20-tal 2 jarigen. En ze was als voorlaatste aan de beurt. Ieder kindje heeft werkelijk waar gebruld en geschreeuwd. Maar niet onze stoere meid. Ze bekeek het zich allemaal op haar gemak bij papa op de nek. Ze had dan ook totaal geen schrik. Voor de Sint was het dan ook een verademing om eindelijk eens een kindje op de schoot te krijgen dat niet hysterisch werd.

Ze kreeg nog een lekkere zak snoep mee, en een babypopje in een stoffen stoeltje wat ze op de rug kan dragen. De dag kon al niet meer stuk voor haar. Ze was dolgelukkig met haar nieuwe babytje.

sinterklaas-noliko-copy

Eén reactie

  1. Wat knap en dapper van Emma! Het is inderdaad niet evident, denk ik, om geen bang te hebben. Ze zag er alleszins stralend en blij uit op de foto’s.

    6 december komt de Sint naar mijn man zijn werk: ben benieuwd of Nora even dapper zal zijn als Emma 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s