Ladies night…

Gisterenavond is Walter samen met de mannen op stap gegaan om Daan (geboren in juni) te gaan aangeven*.

En aangezien de vrouwen met de kindjes bleven zitten hadden we besloten dat ze allemaal tot bij ons zouden komen en we er een gezellige ladies night van zouden maken.

Emma is super schattig geweest en heeft de hele tijd poppemoedertje gespeeld met haar popjes. Ze werd hierdoor natuurlijk aangestoken door baby Daan die ze super schattig vond en de hele tijd wilde aaien.

Daan is werkelijk een voorbeeldige baby. We hebben hem enkel horen wenen toen hij honger had. Dat was snel opgelost door hem zijn fles te geven. En toen hij aan zijn huiluurtje begon, maar dat was ook onmiddelijk opgelost door hem af te leiden met een speeltje, waardoor het huiluurtje herleid werd tot een huilminuutje. Voor de rest heeft hij wat geslapen op mama’s schoot en een beetje rond gekeken.

Zo wil ik er ook wel eentje! 😉

We hebben ons goed geamuzeerd, en om 2u lag ik in mijn bedje. 3u later hoorde ik Walter naar bed stommelen 🙂 Hij had zich ook goed geammuzeerd 😉

Kortom zeker voor herhaling vatbaar!

* bij ons is het de gewoonte om een pasgeboren kindje te gaan ‘aangeven’. Vertaald betekent dat goed op de lappen gaan samen met de mannen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s