Vakantie aan zee

Helaas duren mooie liedjes niet lang, en dus is onze midweek aan zee ook weer voorbij.

 

Maandag rond 13 uur zijn we vertrokken zodat ons prutske haar middagdutje in de auto kan doen.
Ze is vrij snel in slaap gevallen en heeft een uurtje geslapen.

We hadden dan nog een 1.5 uur voor de boeg. Ik had haar een nieuw speeltje voor in de auto gekocht. En aangezien nieuwe onbekende speeltjes het over het algemeen vrij goed doen, heeft ze zich daar nog een uurtje mee bezig gehouden.

Om 15u30 arriveerden we in De Haan bij Sunparcs. Even later stonden we in onze cottage. Na het uitpakken en verkennen van ons huisje hebben we gegeten en daarna zijn we het zwembad ingedoken met Emma. Het zwembad is niet te vergelijken met Center Parcs maar ons meidje heeft zich toch geweldig geamuzeerd. Daarna was het hoog tijd voor haar flesje en haar bedje. Ze is dan ook als een blok in slaap gevallen.

Dinsdagmorgen werden we op een redelijk te aanvaarden uur gewekt door een brabbelende Emma. Ze heeft tot onze opluchting dus fantastisch geslapen. Na het ontbijt zijn we de fiets op gesprongen om naar De Haan te rijden. Daar hebben we even over het strand gelopen en een beetje met de voetjes in het water geploeterd. Het was vrij koud en het waaide flink, maar het regende toch al niet.

 

 

 

 

 

 

 

Terug aangekomen in ons huisje heeft ze haar fruitpapje en een pannenkoek opgepeuzeld en is ze gaan slapen. Toen ze wakker werd van haar middagdutje zijn we te voet vertrokken naar het strand. Het waaide nog harder dan de voormiddag, maar het was gelukkig weer droog. Daar heeft ze zich samen met papa een uurtje bezig gehouden met weg te lopen voor de golfjes. Op ons gemak zijn we teruggelopen en hebben we een boterhammetje gegeten.

 

 

 

 

 

 

 

Ondertussen zijn de zus van Walter (Linda) en haar gezin ook aangekomen in hun appartement in De Haan. Na het avondeten zijn we dus met de fiets naar hun gereden. We hebben gezellig gekeuveld bij een glaasje wijn terwijl de kids fijn gespeeld hebben. Om 20u30 zijn we per fiets terug naar Sunparcs gereden waarna ze na haar flesje haar bedje in is gevlogen. Weer zonder een kik te geven in slaap gevallen.

Woensdagmorgen zag het weer er veelbelovend uit waarna we besloten om samen met Linda en haar gezin naar het strand te gaan. We hadden ons strandtentje nog geen 15 min recht staan toen het al begon te regenen. We hebben er dan wat onder geschuild en zijn om 11u30 stilletjes terug gegaan naar onze bungalow.

Na haar middagdutje scheen de zon gelukkig weer terug. We zijn daarom onder ons drietjes met de tram naar Blanckenberge gegaan. Daar hebben we gezellig een beetje gewandeld over de pier en de dijk.

 

 

 

 

 

 

 

Na het avondeten zijn we terug gezellig gaan borrelen bij Linda en haar gezinnetje. Na haar avondflesje is ze weer braaf gaan slapen.

Donderdagmorgen zou het weer wat wisselvallig worden. Daarom hebben we afgesproken dat Linda en haar gezin naar ons komen, zodat we gezellig met zijn allen naar de binnenspeeltuin bij Sunparcs konden gaan. Daar hebben de kinderen zich ontzettend geammuzeerd! Ze waren tegen 11u30 zo bekaf dat we er maar een einde aan gemaakt hebben.

 

 

 

 

 

 

 

Linda en haar gezinnetje zijn terug naar hun appartement gegaan, en Emma is ook na haar fruitpapje haar bedje in gevlogen.

Na de twee kleinsten hun middagdutjes zijn we met zijn allen met de tram naar Sealife gegaan. Naderhand bekeken vond ik de inkom veel te duur voor wat het was. Maar we hebben ons wel ontzettend geammuzeerd. En dat is toch ook belangrijk!

 

 

 

 

 

 

   

Toen we eenmaal terug waren, was het al 19u en hebben we besloten om er een rustig avondje onder ons drietjes van te maken. We zijn na het avondeten nog een klein rondje gaan fietsen en toen was het al weer snel tijd voor Emma haar flesje en bedje.

Vrijdagmorgen hebben we eerst alles ingepakt en in de auto geladen, want om 10u moeten we ons vakantiehuisje verlaten. Stipt om 10u waren klaar om te vertrekken. We hebben dan de auto aan het appartement van Linda gezet en zijn met zijn allen naar het strand vertrokken.

Eindelijk zon! We hebben fijn in het zand gespeeld en met de voetjes in het water.
Tegen 12u zijn we dan terug naar het appartement van Linda gewandeld. En om 13u30 zijn we dan naar huis vertrokken.

Ons meidje was blijkbaar enorm moe gespeeld want ze heeft maar liefst 2u geslapen. We waren al bijna terug thuis.

Dus alles samengevat een geweldig weekje dat zeker voor herhaling vatbaar is!

Advertenties

Eén reactie

  1. Welkom terug!
    Tof dat het een leuk weekje was, ondanks het mindere weer…
    Uiteindelijk kan het al eens deugd doen om er even tussenuit te zijn in een andere omgeving om de batterijtjes weer eens op te laden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s