Planckendael

Een van de uitstapjes die op ons lijstje stonden was Planckendael. En aangezien ze voorspelden dat vandaag de beste dag van de week zou worden was het snel beslist.

We zijn om 12u30 vertrokken. Normaal gezien gaat Emma om dat tijdstip slapen, en slaapt ze toch nog ongeveer 2 tot 3 uur. Maar we hadden al eens uitgetest of ze op een klein dutje na in de auto ook zonder middagdutje kon, en dat was toen geen probleem.

We waren nog geen 10 minuten vertrokken en ze was al in dromenland. Ze heeft uiteindelijk bijna 45 min geslapen en werd toen vanzelf wakker. Een 20-tal minuutjes later waren we aangekomen bij Planckendael. Ondertussen had ons madam al door dat er iets ongewoons en fijn op het programma stond en ze was dan ook heel uitgelaten. Ze sprong bijna in haar buggy 🙂

We hebben er uiteindelijk 3 uren rondgewandeld en het was een groot succes! Emma was echt voorbeeldig, we hadden volgens mij het braafste kindje bij. En ze heeft echt genoten van alles wat ze zag. De meeste lol heeft ze nog gehad in de kinderboerderij waar ze vrij heeft mogen rondlopen en geitjes heeft mogen aaien.

‘Aaaaaiiii’, zei ze iedere keer super schattig, de mensen rondom haar moesten er echt mee lachen. Ieder geitje heeft ze geaaid.

Omdat ze zo super braaf is geweest heeft ze zich een beertje mogen uitzoeken in de cadeaushop aan de uitgang. En ze is voor een grappig aapje gegaan.

Het was een geweldige dag die zeker voor herhaling vatbaar was!

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s