Bokrijk…

Vanavond zijn we naar Bokrijk geweest.

Ik had vrijkaarten via mijn werk en dan leek het me ideaal om de wintersfeer nog eens te gaan opsnuiven in Bokrijk.

Het was om te beginnen al p*kke druk. Amai, de parkeerwachter zei zelf al dat ze zo’n drukte niet hadden verwacht. We reden ons dan ook vast op de drassige parking. Maar goed, we stonden en ons los krijgen daar zouden we ons later wel zorgen over maken.

Het was wel heel fijn, donker natuurlijk wel 😉
Emma heeft zich voorbeeldig gedragen. Moeke, vake, Roel en Cassandra ook 😉

Ik had geen camera meegenomen omdat het toch te donker zou zijn om foto’s te maken. Maar er stond bij de oude stad ook een paardjesmolen en na heel lang zagen van Emma 😉 mocht ze er op, Moeke ging met haar mee. Maar daar heb ik dus helaas geen foto’s van. Roel heeft wel een filmpje gemaakt met zijn gsm. Dus als die kwaliteit te doen is zal ik dat filmpje hier op zetten.

Daarna zijn we ook even de innerlijke mens gaan verstevigen. Cassandra en Walter gingen aanschuiven bij de frietkraam, en ik ben voor ons allen een lekkere zak smoutebollen gaan halen.
Na 2 uur in die buggy had Emma het wel gezien, en wij ook eigenlijk, dus hop naar huis. Wel bij papa op de arm, want die binnenkant van die buggy was ze nu echt wel moe gezien! Na enig duw en trekwerk was onze auto dan ook vrij en konden we vertrekken.

Kortom een heel geslaagde avond, en een voorbeeldig kindje. Dat na een fletske en een flesje moe maar voldaan naar haar bedje ging.

Advertenties

Eén reactie

  1. Vorig jaar logeerden wij in een prachtige B&B in Limburg, de mooiste provincie van ons land. Je kan er heerlijk fietsen, maar ook wandelen. We deden enkele leuke wandelroutes, en bezochten ook Bokrijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s